Vastgoedstylist

Bent u voornemens uw huis of bedrijfspand te verkopen of staat er al enige tijd een bord in de tuin? Als vastgoedstylist help ik u om uw pand voor een breed publiek aantrekkelijk te maken, met als doel dat het zo snel mogelijk verkocht wordt. Makelaars, particulieren en bedrijven door het hele land weten mij te vinden.

Ooit maakte u van uw huis een thuis. Ik maak van uw thuis weer een huis. Dit doe ik om te beginnen door te kijken naar uw woning zoals een potentiele koper dat doet. Vervolgens geef ik waardevolle tips om de pluspunten binnen het huis te accentueren en minpunten te camoufleren. Moet u eens opletten wat u al bereikt met het verplaatsen van uw meubels! Vastgoed styling maakt ook de fotoreportage van uw woning of bedrijfspand aantrekkelijker.

Gaat u verhuizen, maar vindt u het lastig om keuzes te maken als het gaat om uw inrichting? Barst u van de ideeën, en kunt u wel een frisse blik gebruiken? Ik geef u graag inzichten die het plaatje steeds completer maken. Weet u bijvoorbeeld dat u met goede kleurkeuzes al een heel eind bent?